Вдъхнових се по тази малко преексплоатирана тема от поста на приятел, който тази сутрин мернах във фийда и сериозно ме разсмя :)

„При подреждане на масата – от коя страна на салфетката се слага телефона?“

И така сутрешно смеейки се, се замислих за това какво най-много ме тревожи и дразни у хората активно ползващи социалната мрежа (извън стандартните дразнещи качества у като липса на чувство за хумор).

I M A PARANOIC
Не знам дали си давате сметка, но всъщност има хора, дори има такива и във вашата приятелска листа, които следят дали и колко често им лайквате статусите, снимките, и мъдрите послания. Дали шервате това, което пише, че трябва да се шерва. И по-лошото е, че след като открият, че преди три дни не сте харесали поредния албум със снимки от уикенда с децата – се вкарват в такива филми, че само въображението на Хичкок може да ги засенчи. Тези хора е много вероятно да ви “unfriend”-нат след като дни наред са размишлявали защо предавате искреното им и дълбоко приятелство като умишлено не харесвате никой от статусите им. Не му мислете много – параноята така или иначе ги гони – все щяха да изровят нещо, за което да се захванат, за да подклаждат налудничавия си ум с излишни за останалия свят конспирации.

KIDZAHOLIC


Знам колко е трудно човек да овладее прехласването по собственото си поколение. Но, за да запазя психическото здраве на все още нормалната част от населението трябва да призная една изконна истина: „Да се възпроизведеш всъщност не е чак толкова трудно, че да поражда океан вълни от гордост“. Да, трудното идва после с отглеждането и правенето на човек от това поколение, но моля ви, не ни правете свидетели на този процес. Честно, вашите деца представляват интерес за вас и за техните баби. Ние, останалите невинни просто попадаме в капана да следим във фийда си живота ви с детето от ставането до заспиването, без да пропускаме фазите със спането. А това е прекалено голяма жертва за нашето приятелство! Честно!

Ако мирише на манджа от нас е


Една доста по-известна блогърка от мен съвсем на скоро стигна до откровение, че гювечът, сниман с телефона под кухненската крушка, прилича на повръщано. Факт! Освен ако не са ти сготвили нещо, което 99% от приятелите ти не са яли – не си и помисляй да качваш снимки. Освен това помисли и за приятелите си – ама истински – изследване твърди, че ако приятелите ви хапват често и са с наднормено тегло – е 70% по-вероятно вие също да се сдобиете с такова. Помисли за това в предплажния сезон преди да качиш мекиците в мрежата. Точно те са виновни за обезитета в държавата!

СелфиетаДа, ти си самовлюбена и честно казано не знам как съм прекарвала часове с теб в гимназията или студентските години. Ама той алкохолът не е простил на никой. Впечатляващо е само постоянството, непоклатимото постоянство, с което качваш по 20-ина селфита на ден. Това, разбира се, е чиста проба видиотяване. И единствената причина да не съм те скрила от фийда са колажите, които правим с твоите селфита в офиса. Някои са умопомрачително сполучливи, но заради публичността на статията не мога да ги споделя, че след това ще трябва да нося червен конец, сигурно :).

Aйде от мен да мине ще ви черпя с една галерия от селфита дето истински си заслужават вниманието :) http://www.playboy.com/galleries/insane-male-russi...