Този монитор променя B2B сектора при мониторите и разширява границите на възможното за потребителите на Philips.

Philips 49B2U6900CH дебютира на 26-ти януари и предлага множество нови функции, които улесняват сътрудничеството и подпомагат екипната работа в модерната дигитална работна среда. В допълнение към тези нови характеристики, Philips 49B2U6900CH може да се похвали и с голям 48,8-инчов екран и 5120x1440 DQHD резолюция за широка видимост, както и безкомпромисна организация на работното място, която иначе би включвала два отделни монитора.

Създаден за професионална работна среда

Philips 49B2U6900CH е специално създаден да служи в професионална работна среда с набор от мощни и полезни функции.

Регулируемата уеб камера с автоматично кадриране, шумопотискащият микрофон и Busylight индикаторът правят работата с колеги по целия свят по-лесна, приятна и ефективна. Тези три функции също така позволяват и модификация. Например, уеб камерата на Philips 49B2U6900CH може да нагласи изгледа на екрана, така че да включи всички членове на екипа в кадър по време на конферентни разговори. Още повече, уеб камерата може да се регулира напред и назад с 30 градуса, за да може професионалисти от всякакъв ръст удобно да се поберат в зрителното поле.

В допълнение към тези мощни професионални функции, Busylight индикаторът на Philips 49B2U6900CH подпомага комуникацията с професионалисти, работещи в същия офис. Разположен в горната част на уеб камерата, Busylight индикаторът е проектиран да показва работния статус. Например, когато сте в разговор, Busylight индикаторът автоматично ще светне в червено. Потребителите могат да натиснат и Busylight бутона, разположен в долния ляв ъгъл на рамката на монитора, когато са заети, за да светне в червено. Важно е да се отбележи, че професионалистите също могат да синхронизират работните си статуси в Microsoft Teams с Busylight функцията на Philips 49B2U6900CH.

Още повече продуктивност със Smart KVM

Освен че е добре оборудван за работна среда, Philips 49B2U6900CH е адаптиран и за многозадачност. Една от новите функции на този монитор, Smart KVM, повишава ефективността.

Превключването между устройства е просто и лесно с натискането на “Ctrl” клавиша три пъти, което улеснява използването на интегрирания KVM превключвател на този монитор. Плюс това, единственият USB-C кабел на монитора позволява на потребителите лесно да зареждат външни устройства.

Philips 49B2U6900CH предлага и още повече удобство с кукичката за слушалки, разположена на рамката на монитора. В края на работния ден или когато е време за почивка, професионалистите могат да издърпат кукичката и да окачат слушалките си.

Допълнителни характеристики и функции

Philips 49B2U6900CH има допълнителни функции в арсенала си, които добавят към блясъка му, включително извита рамка и DisplayHDR 400 сертификат за висококачествено и завладяващо визуално изживяване. Philips 49B2U6900CH е оборудван и с допълнителни функции като Low Blue Mode с Flicker-Free и регулируема на височина стойка за цялостен комфорт при гледане.

Philips 49B2U6900CH ще бъде наличен в търговската мрежа от февруари на препоръчителна цена на дребно от 2448 лв. с ДДС.