Не, не ми казвайте, че още използвате архаичен 15- или 17-инчов монитор със съотношение 4:3 или пък умилителна ретро находка под формата на месест CRT екран… Наистина нямате оправдание да мъчите очите си при толкова изгодни оферти. Philips 226V6QSB6 е чудесен кандидат, който да замени остарелия ви монитор, харчещ ток колкото съвременен електромобил, при това с Full HD резолюция и качествена IPS матрица.

Приятната изненада в случая е, че такъв съвременен монитор с чудесни характеристики се предлага онлайн на цена под 200 лв., но това не е единственото, което ще ви изненада. След като смените остарелия екран с измити цветове и поработите няколко часа, със сигурност ще установите че вършите много повече с много по-малко усилия, просто защото всичко е по-удобно и по-широко на екрана. Именно в това се крие радостта от осъзнаването на същинската стойност на този продукт. Ниските цени на електрониката правят качествената периферия много по-достъпна. А когато работи удобно, без стрес и се забавляваме повече, на практика повишаваме качеството на собствения си живот.

И така, какво може Philips 226V6QSB6 и защо е добра сделка? Ами на практика всичко, което би ви хрумнало да правите вкъщи или в офиса. Той е достатъчно удобен за работа с документи, а високата Full HD резолюция позволява да поберете дори просторни таблици на един екран или няколко приложения, така че да не са налага постоянно да превключвате между тях. Когато дойде време за почивка, мониторът ще ви радва с хубави цветове и висок контраст благодарение на IPS матрицата. Ще можете да споделите това удоволствие и с още няколко души около вас, защото зрителните ъгли са доста широки и позволяват гледане дори от широк ъгъл, без това да влошава цветовете.

И не на последно място – моделът изглежда в тон с актуалните продукти на марката – той има стъкло по цялата ширина и тънки рамки в горната част и страните. Макар да е конвенционална и да не предлага кой знае какви опции за настройка, стойката има хитри водачи за кабелите в задната част, с чиято помощ ще вкарате в ред дебелите кабелите, които обикновено идват към екрана.