По време на тазгодишния CeBIT, специалистът при дисплеите AOC ви кани да погледнете по-отблизо последните продуктови иновации, разработени за домашни клиенти, бизнес потребители и геймъри. Производителят ще покаже богатото си портфолио от модели, включително пуснатия наскоро извит геймърски монитор C3583FQ, както и 32-инчовия широкоекранен 4K UHD дисплей U3277PQU. Посетителите ще могат да ги видят на щанда на IT риселъра api в рамките на Planet Reseller в зала 15 между 14 и 18-ти март.


Поглъщащо игрово изживяване: новият извит геймърски монитор AOC C3583FQ


Поглъщащо игрово изживяване

Със своя радиус от 2000 мм, AOC C3583FQ е по-извит от съпоставимите извити монитори и по този начин предлага на потребителите напълно поглъщащо изживяване в игрите и филмите. Той притежава екстремно бърза честота на опресняване от 160 Hz, Adaptive-Sync технология (съвместима с FreeSync™, от 45 до 160 Hz) и Wide Full HD резолюция (2560 x 1080 pixels). Потребителите могат да се насладят на ултра гладка игра без накъсване на изображенията, насичане, закъснение или размазване на картината, както и да се възползват от актуалните стандарти за връзка, включително два HDMI (MHL) и един DisplayPort входове.

Наслада за очите: AOC U3277PQU с 4K UHD резолюция


Голям дисплей с висока резолюция и богата функционалност

AOC U3277PQU предлага 4K UHD резолюция от 3840 x 2160 пиксела, която е четири пъти по-голяма в сравнение с Full HD. По този начин възпроизвеждането на снимки, текст, видео, игри и друго съдържание е много по-остро и детайлно. Интелигентните функции като „картина в картина“ и „картина до картина“ позволяват на потребителите да гледат изображения от два различни източника по едно и също време. Високите нива на яркост, широките зрителни ъгли и 100-процентовото покритие на цветовото пространство SRGB (8-bit+FRC, 1 милиард цвята), създават брилянтни изображения, които привличат домашните потребители и дизайнерите.

Остри като бръснач изображения и 5 ms време за реакция: AOC Q2577PWQ


Поразителна картина и гладко пресъздаване на изображенията

Впечатляващата Quad HD резолюция от 2560 x 1440 пиксела и просторното екранно място с диагонал 25 инча правят AOC Q2577PWQ интересен за всички професионалисти, които разчитат на остри като бръснач изображения. Краткото време за реакция на пикселите от само 5 ms подсигурява плавното възпроизвеждане и позволява на играчите и феновете на филми да се насладят на чисти изображения, дори в най-бързите сцени. Функции като вградената Flicker-FREE технология, която намалява напрежението в очите по време на дълги сесии, различните опции за ергономични настройки и модерните интерфейси за връзка, превръщат дисплея в универсален компаньон за всяка работно пространство.

Истински магнит за очите: стилният AOC I2481FXH


Магнит за очите с отлично качество на изображението

Асиметричната метална стойка и почти невидимата рамка превръщат 23.8-инчовият (60.5 см) модел AOC I2481FXH в истински притегателен център, който впечатлява с брилянтни изображения и широки зрителни ъгли. Дисплеят притежава IPS панел с Full HD резолюция от 1920 x 1080 пиксела и функции като Flicker-FREE, които подобряват зрителното изживяване на потребителите. Той може да бъде свързан към различни устройства посредством своите два HDMI и един VGA конектори.


Професионални монитори за всекидневна употреба: серия 75

AOC I2475PXQU (23.8”) и I2775PQU (27”) дават представа за новата 75-а серия професионални монитори, които AOC ще пусне през настоящата година. И двата модела предлагат модерни интерфейси (HDMI, DisplayPort, USB 3.0) и отличителни ергономични функции, които ги правят особено удобни за професионални потребители. Показаните модели притежават IPS панел с резолюция 1920x1080 пиксела, вградени говорители и множество сертификати.