• Нов 27-инчов дисплей Philips от E линията предлага професионален цвят на общодостъпна цена
  • Използва 25% по-малко енергия от други дисплеи с широка цветова поддръжка
  • Елегантен дизайн, който подобрява жизненото пространство


MMD, водещата технологична компания и лицензен партньор на марката Philips Monitors, обяви първия в света дисплей с Quantum Dot Color технология. С цветове, които са по-живи, консистентни и по-реално изглеждащи отвсякога, новият 27-инчов E-Line дисплей 276E6ADSS предлага професионално качество на цвета със 100% NTSC и 99% Adobe RGB покритие и всичко това на привлекателна цена.

Quantum Dot Color прави разликата

Quantum Dot Color е иновативна технология, включваща наноматериали, която произвежда невероятно точен и наситен цвят – всъщност над 30% повече цветове в сравнение с традиционните sRGB LED монитори. В допълнение, тя струва само част от цената на повечето професионални технологии за цветово съответствие и използва 25% по-малко енергия.

Артьом Хоменко, Продуктов мениджър за монитори Philips за Европа в MMD, обяснява какво прави тази технология толкова по-различна: „При типичния LCD дисплей има „смущения“ между RGB каналите, което води до компромис по отношение на покриването на цветовото пространство. Този нов LCD дисплей с Quantum Dot Color технология постига много по-остро разделение на каналите и осигурява консистентни, живи цветове в цялото пространство.”

Новият 27-инчов дисплей е емблематичен по отношение на намеренията на MMD да осигури по-добра резолюция и качество на изображението за всички потребители – защото не само професионалистите имат полза от чистото цветово възпроизвеждане. Разширената цветова палитра е идеална и за любителите на филми, фотографите аматьори и дизайнерите, които искат увереност, че получават консистентно вярно пресъздаване на цветовете.

Производителност отвътре

За да постигне върхово качество на цвета, най-новият член на E серията притежава IPS-ADS технология за повече чистота на изображението, Full HD резолюция с 1920 x 1080 пиксела, както и много широки зрителни ъгли от 178 градуса. Тук са и Philips Smart технологиите, които допълват цветовата производителност с подобрен контраст и яркост: SmartImage Lite динамично увеличава контраста, цветовото насищане и остротата, така че да съответстват на това, което се изобразява на екрана. SmartControl Lite е бърз и лесен начин за потребителите да извършват фина настройка на параметрите на дисплея. SmartContrast автоматично настройва контраста и интензитета на подсветката, за да направи зрителното преживяване още по-богато и поглъщащо. За постигане на още по-висока производителност, SmartResponse ускорява времето за реакция до 5 ms в игрите и филмите.

Друга ценна функция за домашни потребители е MHL връзката: потребителите могат просто да свържат мобилни устройства към дисплея чрез използването на опционален MHL кабел и да се насладят на тяхното мобилно съдържания на много по-голям екран с Full HD резолюция, отличен звук от вградените говорители и разбира се точно възпроизвеждане на цветове с технологията Quantum Dot Color.

Елегантност за жизненото пространство

В домашната обстановка дисплеят трябва да изглежда добре, дори и когато е изключен. Със своето гланцово покритие и сребърна стойка, вдъхновената елегантност на новия модел 276E6ADSS допълва всяко жизнено пространство. Вниманието към детайла е издигнато на пиедестал: вместо изпъкнали бутони, дисплеят се управлява с тъч контроли, които запазват и без друго тънките линии чисти и добре обмислени.

Новият дисплей Philips 276E6ADSS ще бъде наличен през март 2016 г. на препоръчителна крайна цена от 649 лева.

Повече информация за мониторите Philips: www.philips.com/monitors

Технически спецификации:

Спецификация

Philips 276E6ADSS display

Тип LCD панел

AH-IPS LCD

Технология на подсветката

W-LED

Размер на панела

27 инча / 68.6 см

Ефективна зрителна площ

597.89 мм (Х) x 336.31 мм (В)

Оптимална резолюция

1920 x 1080 @ 60 Hz

Зрителни ъгли

178° (Х) / 178° (В), @ C/R > 10

Яркост

300 cd/m²

Цветово пространство

Adobe RGB

Изобразявани цветове

16.7 милиона

MHL

1920 x 1080 @ 60 Hz

Удобства

Power On/Off, Menu, 4:3 / Wide, Input, SmartImage lite

Kensington lock
Plug & Play съвместимост: DDC/CI, Mac OS X, sRGB, Windows 7, Windows 8, Windows 10

Свързаност

Входен сигнал: VGA (аналогов), DVI-D (цифров, HDCP), MHL-HDMI (цифров, HDCP)

Sync Input: Separate Sync, Sync on Green

Audio (In/Out): HDMI audio out

Устойчивост

  • Околна среда и енергия: EnergyStar 6.0, EPEAT Silver, RoHS, без живак и олово
  • Рециклируем опаковъчен материал: 100 %

Съответствия и стандарти

Одобрения на регулатори: CSC, CEL, WEEE, CE Mark, cETLus, FCC Class B, SEMKO, TCO certified, TUV Ergo, TUV/GS

Корпус

Цвят: бял със сребърна стойка

Лак: гланц